Geen producten (0)Hoogwaardige en betaalbare voeding is voor fokkers, kennels en cattery's van groot belang. Het gaat om de gezondheid en het welzijn van uw geliefd huisdier, onder andere waardevolle rasdieren, jacht- en gebruikshonden. Voeding staat aan de basis van elk dierenleven en is essentieel voor een juiste ontwikkeling in elke levensfase.

Binnen al onze voedingslijnen -  zowel voor hond en kat - gebruiken wij alleen natuurzuivere grondstoffen en de beste ingrediënten. Hiermee garanderen wij een veilige basis. Daarnaast ontwikkelen en verfijnen wij onze voedingen volgens een holistisch principe dat het welzijn van dieren centraal stelt. Voeding is bedoeld om zich goed en vitaal te voelen. Dit bereiken wij door onze voedingen te bereiden mt een optimale balans en variëteit aan uitgelezen ingrediënten. Wij lopen hierbij op voedingsgebied voorop.

Kiest u voor onze merken, dan mag u met een gerust hart  van uitgaan dat uw hond en kat in goede handen is. Wij hebben speciale voedingsproducten voor de opfok die een ideale groei en gezonde ontwikkeling van uw pasgeboren nest pupies en kittens ondersteunt.

 


Fokkernieuws


Bent u fokker en wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op voedingsgebied voor honden en katten? Bent u geïnteresseerd in het thema fokken, gezondheid en voeding? Schrijf u dan in voor de digitale Nieuwsbrief "Fokker en voeding". U ontvangt relevante voedingsinformatie speciaal gericht op fokkers, persoonlijke ervaringen, life verslagen, acties en leuke aanbiedingen. De Nieuwsbrief wordt u gratis aangeboden. 

Fokkerregeling

Bent u geregistreerd als fokker, kennel of cattery, dan kunnen wij u een speciale regeling aanbieden. Meld u nog vandaag vrijblijvend aan en profiteer van dit aanbod. Na uw aanmelding nemen wij met u contact op om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijk voedingsadvies en ondersteuning bij (op)voedingsvragen
  • Gratis deelname aan voedingclinics
  • Exclusieve deelname aan de expert club
  • Speciale fokker aanbiedingen en kortingen
  • Digitale Nieuwsbrief  voor fokkers
  • Puppy & Kitten packs
  • Nieuwe eigenaar service
  • Promotie & sponsoring

Speciaal voor de fokker:
De nieuwe LEONARDO ® Kitten Granulat Start. Vergemakkelijkt door zijn fijne structuur de overgang van spenen naar vaste voeding.

Puppymelk voor de hele kleintjes ter aanvulling van het dieet.

 

Puppy Gravy met sauseffect om de gewenning aan brokjes makkelijk te maken.

  

LEONARDO ® Kitten is heel gezond voor kleine kittens, omdat het met mals kippenvlees en melk is toebereid. Bevat de werkzame stofcombinatie Provital.