Geen producten (0)

Levering


Levering van onze producten geschiedt per koerier (DHL/postNL/DPD). Wij leveren alleen binnen Nederland en België.

NIEUW: Vanaf € 25,- leveren wij in Nederland GRATIS en in België tegen een scherp tarief van € 5,95,-

Levertijd
Onze reguliere levertijd is 2-3 dagen. Bestellingen die ons vóór 15:00 uur bereiken, bezorgen wij na 2 werkdagen. Dus, in het weekend of maandag besteld, betekent woensdag in huis of woensdag besteld, betekent vrijdag in huis.
Spoedlevering: Voor urgente gevallen bieden wij u de mogelijkheid van spoedlevering (next day delivery). Vóór 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Voor deze service rekenen wij een kleine meerprijs.

Verzendkosten

  • Bestellingen vanaf € 25,- verzenden wij in Nederland GRATIS!   
  • Bij bestellingen onder de € 25,- bieden wij 2 bezorgopties:
    a) een voordeeltarief van € 3,95 voor aflevering bij een ophaalpunt (DHL of postNL Servicepoint) bij u in de buurt en
    b) een tarief van € 5,50 voor bezorging aan huis. Voor de spoedservice rekenen wij altijd een kleine meerprijs. 
  • De tarieven voor Belgíë zijn € 9.50 bij bestellingen onder de € 25,- en € 5,95 bij bestellingen boven de € 25,-.

Transportschade?
Ondanks dat de koerier het pakket met de grootste zorg bij u bezorgt, kan er beschadiging tijdens transport gebeuren. 
Mocht u na het openen van het pakket constateren dat de productverpakking sterk beschadigd is, verzoeken wij u binnen 24 uur een melding te maken naar onze klantenservice (klantenservice@bonaro.nl). Wij zullen met u zo spoedig mogelijk contact opnemen om de schade op te nemen en een passende oplossing te bespreken.

Afhalen
Wilt u uw bestelling afhalen? Kies dan onder betaalmethode de optie 'Betalen bij afhalen'. In dit geval vervalt de verzendmethode. Als u voor afhalen kiest, kunt u tijdens de bestelprocedure in het vak "Extra informatie" een bericht achterlaten wanneer en hoe laat u uw bestelling wenst af te halen. Afhalen gaat op afspraak. Wij bevestigen uw afhaalvoorstel of nemen met u contact op voor het maken van een passende afspraak.
Betaling: U maakt het bestelbedrag vooraf over naar de de rekening van Bonaro of betaalt contant ter plaatse.

Herroeping
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Bonaro geretourneerd worden. Her herroepingsrecht geldt niet als de productverpakking (verzegeling) door klant geopend of verbroken is. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u het hier gelinkte formulier invullen en retourneren via klantenservice@bonaro.nl.