Geen producten (0)

Als hondenliefhebber ben je al gauw geïnteresseerd in voeding. Vooral als je een jachthond hebt waar je ook mee traint: inmiddels al vóór en na het schot. Zo ben ik per toeval tegen het merk Belcando aangelopen. Mijn hond deed het er uitstekend op en ook de slimme kat van mijn buurman was er gek op, althans van de kattenbrokjes Leonardo dan.

Ik kwam op honden- en kattenshows, sprak met fokkers en voederproducenten en werd steeds deskundiger op het gebied van voeding. Van het een kwam het ander. De naam BONARO was snel bedacht en voordat ik er erg in had, zat ik in de diervoeding. Dat is alweer een tijdje geleden.

Als bedrijf groeiden we en wonnen het vertrouwen van veel nieuwe klanten. Eind 2013 vatten we het plan om samen met de producent en drie regionale verkooppartners de voeding groter in de Nederlandse markt te zetten. De uitdaging ligt in het vergroten van de naamsbekendheid en de uniforme promotie van het gehele assortiment.

Vanaf 2014 verzorgen wij de landelijke internetverkoop van de vijf voedingsmerken van Bewital in Nederland en ondersteunen wij de sociale media activiteiten, public relations, marketing, promotie en communicatie rondom deze merken in Nederland.

Als u nog niet bekend bent met onze voeding, moet u het zeker eens proberen. Uw vierpoter zal het heerlijk vinden. Wij garanderen u de beste ingrediënten. Kortom, een gezonde, natuurzuivere voeding voor een vitaal en lang dierenleven.

     Erik Baumann
     Bonaro 

 
 

 

BONARO is gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsvoeding voor hond en kat. Wij vertegenwoordigen de merken Belcando, Leonardo, Bewidog, Bewicat en Anivital in Nederland. Hiervoor hebben wij een samenwerking met de producent Bewital. De diervoeding van Bewital wordt in 50 landen verkocht, waaronder heel Europa. Elke dag genieten meer dan een half miljoen honden en katten van deze gezonde voeding.

De verkoop in Nederland organiseert BONARO samen met zijn partners. Consumenten kunnen onze voeding makkelijk bestellen via de webshop of via de aangesloten winkels en verkooplocaties. De zakelijke verkoop en distributie is regionaal georganiseerd met een zelfstandige regiomanager als uw directe contactpersoon.
 

 

    Onze partners:
 

     Borg Pet's Innovation


     Edwin Jansen Specialvoeders