Geen producten (0)
 

Belcando Adult Multi-Croc

€ 57,65 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 5385
Productcode leverancier 550625
Omschrijving

 

 Adult Multi-Croc

Voor honden met een normale activiteit.

Waardevolle grondstoffen en veel rijst als bron van extra licht verteerbaar koolhydraat maken BELCANDO® Adult Multi-Croc zo gezond. Een smakelijke combinatie uit verschillende brokken, groentechips en pasta's voor de volwassen hond die van afwisseling houdt.

 

 

 

samenstelling

maïs; Rijst (14%); Gevogelte-eiwit, laag as; maïsmeel; Noedels (7%); Greaves, gedroogd; Eiwitten van de winning van gelatine; tarwe; Plantaardige olie (palm, kokos); Groenten, geëxtrudeerd (4% wortelen, gedroogd 0,10%, erwten, gedroogd 1,35%); gerst; Vet van gevogelte; Biergist, gedroogd; Bietenpulp, ontsuikerd; Vismeel afkomstig van mariene vis; Johannesbroodpeulen, gedroogd; Levers van pluimvee, gehydrolyseerde; Ei, gedroogd;Natriumchloride; dicalciumfosfaat;Kaliumchloride; calciumcarbonaat

analytische bestanddelen

Eiwit 24,0%; Vetgehalte 11,0%; Ruwe as 7,0%; Ruwe celstof 2,8%; Vocht 10,0%;Calcium 1,4%; 1,0% fosfor; Natrium 0,3%

Additieven per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 IE; Vitamine D3 1000 IE; Vitamine E 100 mg; Koper (zoals kopersulfaat (II) pentahydraat) 12,0 mg;Ijzer (als ijzer (II) sulfaat, monohydraat) 188 mg; Ijzer (als ijzer (III) oxide), 185 mg; Mangaan (zoals mangaan (II) oxide) 38 mg; Zink (zink oxide) 141 mg; Jodium (zoals calcium jodaat, watervrij), 1,9 mg;Selenium (als natriumseleniet) 0,05 mg
Technologische toevoegingsmiddelen: lecithine 2.000 mg; Tocoferolrijke extract van natuurlijke oorsprong (natuurlijke vitamine E) 48 mg

 

Ook interessant

Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.