Geen producten (0)

Vers, verser, het nieuwe Belcando

Vers, verser, het nieuwe Belcando

Brokken met vers spiervlees. Hoogwaardig en natuurlijk. Het klinkt allemaal zó logisch en we wensen het ook iedere hond, maar het zit productietechnisch nogal ingewikkeld in elkaar. Wat het nieuwe BELCANDO onderscheidt, is dat vers spiervlees als grondstof in het productieproces wordt verwerkt tot brokken. Dit gebeurt direct en zonder tussenstap. De brokken smaken veel lekkerder en alle vitaminen en ingrediënten blijven veel natuurlijker en beter behouden. Een revolutie in voederland.

Moderne techniek
De directe verwerking van vers spiervlees is uniek. Terwijl veel producenten niet verder gaan dan het mengen van droge componenten, wordt voor de productie van BELCANDO de wereldwijd unieke BEWITAL Thermal-Mix methode ingezet. Daarbij wordt uitsluitend stoom gebruikt, wat vergelijkbaar is met stomen in de gezondheidsbewuste keuken. In dit proces wordt vers vlees toegevoegd met als resultaat een zeer gezonde maaltijd voor de hond: de BELCANDO brok.

Voordelen
Vers vlees maakt de BELCANDO brok nog lekkerder en verhoogt de acceptatie aanzienlijk. Slechte eters of kieskeurige honden gaan er veel enthousiaster op af. De kwaliteit van vitaminen en natuurlijke ingrediënten is hoger en veel beter behouden. Bovendien is het stoomprocedé milieuvriendelijker dan traditionele technieken.

Wanneer leverbaar?
Het nieuwe BELCANDO is vanaf nu leverbaar. In de aankomende maanden wordt het uitgerold. Voorlopig staan nog de oude foto's op de website, maar op het moment dat het nieuwe Belcando voor een bepaald product leverbaar wordt, maken we dit in de webshop direct kenbaar. De volgende maanden moet u dus zien als overgangsfase naar het nieuwe BELCANDO.

Meer informatie
Wilt u stiekem al meer weten over het nieuwe BELCANDO, klik HIER

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.