Geen producten (0)

Als klant kunt u onze merken online via de webshop van BONARO kopen of via aangesloten winkels en verkooplocaties. De een vindt het prettig om zijn voeding bij een winkel te kopen en de ander shopt liever snel en makkelijk online. De keuze is aan u. 

Het voordeel van onze webshop 
is dat wij u online het complete assortiment kunnen aanbieden en overal in Nederland aan huis bezorgen. Hiervoor rekenen wij geen verzendkosten (GRATIS levering vanaf een bestelbedrag van € 25,-). Kortom, makkelijk en snel.

Het voordeel van een winkel 
is het uiteenlopende assortiment, de typische sfeer en het  persoonlijke contact of gezellig praatje met het winkelpersoneel. Wilt u weten of er bij u in de buurt een winkel is die onze voedingen verkoopt, klik dan op het kaartje rechts boven op de pagina.


 

Klik hier voor een overzicht van winkels en verkooplocaties die onze voedingen verkopen.

Geen winkel in de buurt die onze voedingen verkoopt? 

  1. Doe uw bestelling via onze webshop. Wij kunnen u direct van dienst zijn en/of bel 010-5224163.
  2. Verzoek de dierenwinkel of speciaalzaak in uw buurt of waar u vaak komt met ons contact op te nemen. Wij zijn geïnteresseerd om met nieuwe verkooppartners samen te werken en onze winkellijst uit te breiden.
  3. Stuur de naam en het adres van de winkel naar verkoopzakelijk@bonaro.nl, dan nemen wij contact op.

      

  • Bent u een winkelier met een verkooplocatie en/of levert u professionele diensten aan honden en katten? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verkoop van onze voedingsproducten? 
  • Klik op Info winkels voor meer informatie.