Geen producten (0)

Als dierenwinkel en speciaalzaak heeft u belang bij een eerlijke kwaliteitsvoeding, gezonde eters en tevreden klanten alsmede een partner die u op voedings- en commercieel gebied kan ondersteunen. Wij bieden u een ruim assortiment aan hoogwaardige producten, marketing ideeën, verkoopondersteuning, lokale exclusiviteit en producttraining. Spreekt u dit aan?

Voor elke regio hebben we een ervaren en zelfstandige verkoopmanager. Wij waarderen het persoonlijke contact en werken met korte en directe lijnen. Dit zien wij als basis voor een waardevolle en plezierige samenwerking.
 

Sinds 2014 hebben wij een nieuw netwerk aan groothandels die de distributie en levering naar winkels verzorgen. De coördinatie hiervan gebeurt regionaal door onze verkoopmanagers. Zij staan voor u klaar en helpen u met raad en daad.

Wij werken graag samen met partners die een goede kennis hebben van dieren en voeding en daardoor in staat zijn om onze klanten te adviseren. Wij doen geen verkoop via supermarkten, alleen via speciaalzaken en de professionele markt. Kennis van zaken is belangrijk. Ons uitgangspunt  voor samenwerking is een langdurig partnership waarbij het respect voor een gezonde voeding en het welzijn van dieren voorop staat.

Bel nu
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van onze merken en wilt u meer weten over een zakelijke samenwerking? Neem dan direct contact op met de regiomanager in uw regio.
Voor algemene vragen of info kunt u ook bellen met  010-5224163 of een email sturen naar verkoopzakelijk@bonaro.nl. Wij helpen u graag verder. 


Schrijf je nu in voor de zakelijke 
Nieuwsbrief Voeding:retail

Wilt u als winkel of verkooplocatie van honden en kattenvoeding up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen op voedingsretail gebied en onze exclusieve voedingsmerken? 

Schrijf u dan nu in voor de gratis Nieuwsbrief Voeding:retail.
(de Nieuwsbrief is gratis beschikbaar voor elke geïnteresseerde retailer van honden en kattenvoeding in Nederland)

Hoogwaardige voeding voor alle budgetten, dat is het doel. Onze merken vindt u vooral in speciaalzaken en in het professionele marktsegment. We doen niet aan prijzenstunts of goedkope deals, maar zetten in op kwaliteit: zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en hoogwaaridge voedingrecepturen zonder kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.


Winkels en groothandels geven Bewital (producent) het predikaat "Zeer Goed" op het gebied van betrouwbaarheid, levering, vriendelijkheid, bereikbaarheid en deskundigheid.

Seal transparant

 


Productmonsters voor een eerste kennismaking met nieuwe klanten.